Fifty-One schenkt Villa Rozerood 5151,51€.

13 januari 2018 11:25

Villa Rozerood is een respijthuis in De Panne voor ernstig zieke en zorgbehoevende kinderen. Een verblijf in het huis betekent op vakantie gaan zonder je zorgen te hoeven maken over de gezondheid en het welzijn van je kind.

Villa Rozerood creëert een omgeving waar niet alleen het zieke kind 24/24 en 7/7 een gepaste zorgondersteuning krijgt, maar waar zowel het zorgkind als de ouders, broers en zussen daarenboven de dagdagelijkse zorgen eindelijk eens achter zich kunnen laten.

Dat het initiatief een antwoord biedt op een maatschappelijke nood mag blijken uit onderstaande getuigenissen van ouders.

  • “Dit is een vakantie voor de speciale kindjes, maar ook voor de broertjes en zusjes” zei Emma de eerste dag. Er wordt zo goed voor de kindjes gezorgd! Een opmerking die ons zal bijblijven. Hoe een meisje van 7 in een paar uur kan voelen, waar het hier om gaat. Liefdevolle zorg! Ook wij tellen af naar ons volgend verblijf! Super dat dit initiatief er is! Een dank je wel is eigenlijk te weinig!
  • Aan alle lieve medewerkers en vrijwiligers. Hemelse sferen! Geweldig allemaal! Lekker gesnoezeld, lekker gegeten, lekker geslapen,… . We hebben met ons vijven erg genoten van deze week en we komen zeker nog terug. Jullie gastvrijheid, positiviteit en goede zorgen, jullie liefde en inzet maken Villa Rozerood tot een warm nest.
  • We kwamen hier voor een 2de keer en we lieten ons voor een 2de keer wiegen op het unieke ritme van die rozerode wolk. Zodra we binnenkomen vertraagt alles en is het vakantie, vakantie met een groot thuisgevoel, verwend worden, zorg die met veel liefde wordt overgenomen, aandacht op maat van elk van ons. Wat genoten wij weer van alles., het was heerlijk om hier te zijn in jullie kundige en warme handen. Bedankt allemaal voor de zalige week, wij voelden ons soms letterlijk in de wolken.

Een uitdaging?

De financiële middelen die Villa Rozerood ontvangt zijn ontoereikend om onze personeels- en werkingskosten te dragen. Wij zijn dan ook dankbaar dat we dagdagelijks beroep kunnen doen op de belangeloze inzet van tal van vrijwilligers.

Villa Rozerood bestaat, en kan maar voortbestaan, dankzij de steun en goodwill van sympathisanten, vrijwilligers en sponsors. Villa Rozerood bruist dankzij de tomeloze inzet van vrijwilligers, personeels- en bestuursleden.

Wij zijn alle leden van Fifty-One enorm dankbaar voor uw hele mooie gift. Fifty-one serviceclub streeft ernaar dat de leden zich persoonlijk inzetten ten gunste van de maatschappij. Dat men dit devies niet alleen uitdraagt maar ook ten volle in de praktijk omzet mochten wij reeds meermaals in Villa Rozerood ervaren. Hartelijk dank aan Stefaan voor zijn persoonlijke inzet en de inzet van de Fifty-One. Het is mooi en stil om dit te mogen ervaren/zien.


Wilt u Villa Rozerood voelen bekijk dan zeker even volgend filmpje of neem contact op om onze werking van nabij te leren kennen.info@villarozerood.be