Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen: gastrofietstocht 2020 afgelast, Fifty-One Knokke-Heist voortaan ook via Facebook (13 april 2020)

13 april 2020 19:35

Ter ondersteuning van onze goede doelen en lokale gemeenschapswerking organiseert onze club traditioneel elke 2e zondag van september een gastronomische fietstocht in het feeërieke Knokse hinterland.

In 2020 gaat onze gastrofietstocht dit jaar echter uitzonderlijk NIET DOOR, dit ten gevolge van de grote impact van COVID-19.

Wij danken graag al onze sponsors van de voorbije jaren en maken alvast een nieuwe afspraak voor zondag 12 september 2021.

Dankzij uw steun en aanwezigheid kunnen wij ons blijven inzetten voor de sociale doelen in onze regio.

De buitengewone omstandigheden en de noodzakelijke maatregelen genomen door de overheid omtrent COVID-19 stellen ons allemaal voor grote uitdagingen maar bieden ook belangrijke opportuniteiten.

Mensen staan noodgedwongen stil bij zaken die anders blijven liggen, zaken waar in deze jachtige tijden vaak te weinig aandacht aan wordt besteed. Mensen gaan zich op andere manieren organiseren en verbinden met elkaar. 

Wij maken daarom graag bekend dat u ons voortaan ook op Facebook kan terugvinden.

Via Facebook houden wij u graag op de hoogte van onze activiteiten, maar willen wij vooral ook onze projecten en goede doelen nog eens extra in de verf zetten. Zij zijn vaak nog steeds te weinig zichtbaar in onze samenleving.