Gesteunde doelen 2022

SOCIALE DOELEN GESTEUND DOOR FIFTYONE INTERNATIONAL CLUB KNOKKEHEIST VOOR 2022

We hebben allen woelige en uitzonderlijke tijden achter de rug, en opnieuw komen bijzondere uitdagingen op ons af. Maar wij zijn ervan overtuigd dat deze de continuïteit van uw zaak/bedrijf niet in de weg zullen staan. Integendeel …

Service-club Fifty-One Club Knokke-Heist is sedert de aanvang van de pandemie niet aan de zijlijn blijven stil staan. Integendeel, wij zijn onverminderd sociale doelen financieel blijven steunen, zoals :

  • G-Voetbal van RKFC : organiseren van voetbal voor minder-valide kinderen en kinderen uit het buitengewoon onderwijs in Knokke-Heist
  • “Dag van de Zoo” Planckendael : een jaarlijkse traditie waarbij we kinderen en volwassenen met een beperking uit Knokke-Heist alsook hun begeleiders een leuk dagje uit bezorgen.

Echter, door de pandemie waren we niet bij machte onze jaarlijkse Gastro Fietstocht, onze belangrijkste bron van inkomsten, te organiseren. Daardoor zien we stilaan de bodem van onze kas. Onze nieuwe editie van de Gastro Fietstocht op zondag 4 september (met > 300 deelnemende fietsers) zou dat euvel moeten verhelpen. 

U komt toch ook op zondag 4 september …?

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur en de leden van Fifty-One Club Knokke-Heist


Kindjes met een beperking testen stralend hun gloednieuwe elektrische Mercedes uit in Verkeerspark Plopsaland De Panne

Met Fifty-One Knokke-Heist waren we aanwezig op de nieuwe drive-in van Go Baby Go by Vives, deze keer in Plopsaland!

We ondersteunen dit project al sinds geruime tijd met enerzijds de aankoop bij een vorige drive-in van 5 autootjes en recentelijk met de sponsoring van wetenschappelijk materiaal zodat de kinderen verder professioneel opgevolgd kunnen worden. Door de covid pandemie was het al een tijdje geleden, maar nu kon het terug. 10 nieuwe wagentjes werden opnieuw aangepast aan de individuele behoefte van het kind met een beperking. Een grote stap vooruit in de mobiliteit van 10 fantastische kinderen!